Буковинця підозрюють у викраденні водія Blablacar Тараса Познякова

Другого підозрюваного у викраденні водія Blablacar Тараса Познякова звуть Дмитро Голуб. Він, як і Луан Кингисепп, – боєць групи \”Сонечко\” Правого сектора Закарпаття. Про це на своєму офіційному сайті заявив губернатор Закарпаття Геннадій Москаль.

\”Вони входили в\” підрозділ \”\” Сонечко \”, яке брало участь у стрільбі в Мукачево 11 липня минулого року. Один з них – житель Росії Луан Кингисепп (позивний Лука), а другий – Дмитро Голуб (позивний Тоф), житель Чернівецької області\” , – заявив Москаль.

Губернатор Закарпаття також назвав викрадення Тараса Познякова \”фактичним відлуння подій в Мукачевому, а також прямим результатом бездіяльності правоохоронних органів. Органів, які не захотіли затримати і притягнути до кримінальної відповідальності фейковий комбата Романа Стійку (позивний Чесний), хоча всім відомо його місцезнаходження. І не шукають інших представників \”Правого сектора\”, які причетні до стрілянини в Мукачево. Безкарність злочинців і бездіяльність правоохоронних органів породжують нові злочин – це давно відома всім аксіома \”, – підсумував Москаль.

Як раніше повідомляла \”Країна\”, підозрюваний у викраденні водія Blablacar Тараса Познякова Луан Кингисепп, за даними його знайомих, ховається в Авдіївці Донецької області.

Буковинця  підозрюють у викраденні водія Blablacar Тараса Познякова

Луан Кингисепп. Фото: Facebook

\”За моїми даними, Луан зараз знаходиться в Авдіївці, де йдуть бойові дії. Зв\’язку з ним немає, але це і не дивно. Зараз не тільки волонтери, а й товариші по службі\” Луки \”шукають його. Чесно кажучи, не хочеться вірити, що вони могли вбити людину з корисливих мотивів \”, – розповіла волонтер.

За її словами, в Росії у Кингисеппа залишилася дружина, з якою Луан дуже хотів завести дітей, але не встиг. Батьки бійця ДУК ПС, якого підозрюють в причетності до зникнення Тараса Познякова, в розлученні – батько німець і мама росіянка давно не живуть разом.
джерело: страна.ua

peredplata