На Буковині вилучено 42 ящики контрафактної продукції та три автомобілі

Державна прикордонна служба продовжує посилювати заходів щодо недопущення переправи тютюнових виробів через державний кордон. Так, минулої доби прикордонниками Чернівецького загону припинено чергову спробу переміщення контрафактної продукції через українсько-румунський кордон. Про це інформує прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

На Буковині вилучено 42 ящики контрафактної продукції та три автомобілі

В ході реалізації випереджувальної інформації неподалік державного кордону прикордонниками відділу «Красноїльськ» було затримано 20 ящиків сигарет марок «Марбле» та «NZ», які зловмисники готувалися переправити до сусідньої країни. Пізніше, за 300 метрів від лінії державного рубежу, прикордонники виявили ще 22 ящики сигарет марки «Марбле». Уся вилучена тютюнова продукція в подальшому буде передана представникам ДФС у Чернівецькій області. Попередня оцінка підакцизу склала понад 300 тисяч гривень.

На Буковині вилучено 42 ящики контрафактної продукції та три автомобілі

Також за минулу добу в пункті пропуску «Порубне» у трьох випадках було вилучено більше двох тисяч пачок сигарет та три автомобілі марки «Фольксваген», водії яких намагались приховати тютюнові вироби у колесах та інших конструктивних порожнинах своїх «залізних коней». Двоє буковинців та один громадянин Румунії позбулися своїх транспортних засобів різних років випуску. Сума вилученого товару разом із автівками склала майже 200 тисяч гривень.

peredplata