Буковинським прикордонникам довелось відкрити вогонь, щоб затримати порушника

Буковинським прикордонникам довелось відкрити вогонь, щоб затримати порушникаЗа інформацією прес-служби Чернівецького прикордонного загону цієї суботи прикордонники Чернівецького загону припинили чергову спробу незаконного переміщення контрафактної продукції до сусідньої Румунії, затримавши одного з порушників «на гарячому».

Увечері 11 червня, в ході патрулювання прикордонний наряд відділу «Фальків» помітив групу невідомих осіб, які швидко рухалися в бік кордону. Не гаючи часу, прикордонний наряд в кількості двох військовослужбовців здійснив спробу затримати порушників власними силами. Помітивши правоохоронців, порушники вдались до втечі. В ході переслідування останніх, охоронці кордону здійснили попереджувальний постріл вгору з АКС-74 та затримали одну особу. На даний момент тривають заходи з пошуку інших причетних осіб. Біля місця затримання прикордонники виявили 9 пакунків із сигаретами, які, готувалися до незаконної переправи до Румунії.

Затриманого чоловіка, яким виявився 32-річний громадянин Румунії, доставлено до прикордонного підрозділу, його долю вирішуватиме український суд. А вилучені сигарети у кількості 4,3 тисячі пачок передано представникам ДФС у Чернівецькій області.

peredplata