ТИСЯЧИ УКРАЇНЦІВ ОБРАЛИ ФЕСТИВАЛЬ ПЕРЕМОЖЦІВ

Фестиваль Переможців – це серія Всеукраїнських Конкурсів, в програмі яких на відповідні теми може бути представлений будь-який фільм або слайд-шоу тривалістю 10-20 хв., які були зняті за допомогою мобільного телефону, відеокамери чи планшетного комп\’ютера.

ТИСЯЧИ УКРАЇНЦІВ ОБРАЛИ ФЕСТИВАЛЬ ПЕРЕМОЖЦІВ

Призи конкурсів розподіляються таким чином.

Перше місце кожного конкурсу – 10.000 грн., друге – 5.000 грн. І третє – 2.500 грн.

Представники дитячих будинків та шкіл-інтернатів отримують ще й заохочувальні призи у вигляді книжок серії “Енциклопедія моральності”.

Головними завданнями Фестивалю є:

1. Покращання загальної культури суспільства, через виховання дітей.
2. Знищення “Системи Обайдужування” українців.
3. Збільшення будівельників Країни Справедливості.

Фестиваль Переможців розпочався 9 травня 2016 року та триватиме 6 місяців.
Фінальна церемонія нагородження переможців конкурсів буде відбуватися в м. Києві 3 листопада 2016 року.

Одна мудра людина сказала: \”Кожен народ заслуговує ту владу, яку він має\”. У цьому висловлюванні міститься глибокий зміст. Мало хто знає, що масова свідомість українців визначає все життя України: умови життя, наш уряд, суспільний лад, економічний стан і т.п. Головною загрозою для свідомості українців є Система Обайдужування. Але ця Система дуже добре замаскована. Тому ми закликаємо всіх небайдужих українців приєднатися до будівництва Країни Справедливості. І розпочати це будівництво треба з руйнування Системи Обайдужування. Зруйнувати цю Систему ми зможемо через Всеукраїнський Фестиваль Переможців. Це дуже просто, – приєднуйтесь, творіть і побачите.

Ви знаєте що таке творчість? Ви коли небуть відчували себе творцем хоча б у чомусь маленькому? Ви відчували у своїй Душі творчий підйом? Всі, хто приєднаються до Фестивалю, відчують в собі цю божественну міць творця, – міць творця майбутнього України. У кожної людини, яка відчує себе творцем, виростуть крила, і вона відчує радість від того, що саме вона заклала свій камінь у фундамент Країни Справедливості. А потім ще одна людина відчує радість від творіння історії. А потім ще одна. І дуже скоро настане той час, коли всі ми зрозуміємо, що ті проблеми, які принижують Україну, дуже просто вирішуються. І вирішуються без зайвого галасу наших “народних популістів”, які просто обкрадають нас. Всі ми, прості громадяни України, навіть не підозрюємо на що ми здатні і що ми насправді можемо зробити, поки не вирішимо спробувати це, навіть поодинці. Ваша зброя, – це Ваш смартфон і Ваше серце. Тисячи українців вже визначилися і приєдналися до нас. Тепер чекаємо на Вас.

Приєднуйтесь до нас. Переборіть Байдужість та Пригніченість, Страх та Невпевненість, і допоможіть Україні стати Країною Справедливості. Поборіться за Чесність та Гідність. Станьте Переможцями! Не задовольняйтесь долею рабів, – станьте творцями свого Майбутнього. Зробіть за допомогою свого Натхнення переворот у мисленні тих, хто поки що боїться. Дайте цим людям радісну Надію на перемогу Справедливості, і вони теж приєднаються до нас. Але Ви будете першими, тими, хто веде за собою. Скільки нам ще знеславлюватися прислів\’ям \”Моя хата зкраю\”?

Україна обрала цивілізаційно-демократичний розвиток. І прийшов час це доказати всьому світу не лише через деклараційні заяви, а через розвиток українського суспільства в напрямку Цівілізації. Цей розвиток повинен відбуватися і через відповідні реформи і, що саме головне, через культурно-моральний розвиток свідомості українського суспільства. Ми повинні стати більш освіченою та культурною нацією. Сьогодні європейці не в змозі відрізнити серед туристів “волелюбного” українця від великоруського “ватника”.

Поведінка та культура дуже однакові, – що ті, делікатно кажучи, “варвари”, що ті – “варвари”, і їх можна відрізнити лише за різною мовою. Якщо ми не будемо розвивати свою культуру поведінки, свідомість та розширювати свій внутрішній світ, – ніякої культурної Європи для нас українців ніколи не буде, – будуть лише європейські смітники та європейські секонд-хенди.

Вирішіть для себе, ким Ви себе бачите – українцями європейсько-цивілізаційного напрямку чи хохложлобами з імперського минулого?

Коли визначитесь, – чекаємо Вас на Всеукраїнському Фестивалі Переможців.

Наша адреса, – https://www.morality.com.ua/festival

peredplata