Німецькі уболівальники намагались відібрати український прапор із написом \”Чернівці\”

Німецькі уболівальники, які у Франції напали на українських перед матчем Німеччина-Україна, хотіли забрати український прапор із написом \”Чернівці\”.

Німецькі уболівальники намагались відібрати  український прапор із написом "Чернівці"

Як пише ТСН, українські вболівальники гуляли центром міста перед матчем Євро-2016 Україна – Німеччина й згодом вивісили прапори України та з написом Чернівці і Сімферополь.

На них напало 20-25 осіб, декілька – у масках. Вони хотіли забрати прапори.

Згодом журналіст \”1+1\” Наталя Фібріг на своїій сторінці у Facebook повідомила нові подробиці інциденту, які вказують на ймовірність спланованої провокацїі з боку російських хуліганів.

Так, за словами журналістки, українські та німецькі вболівальники разом відпочивали і готувалися до гри, коли на них напала організвана группа людей \”без атрибутики вболівальників, в темних кофтах з капюшонами і балаклавами\”.

Журналіст також відзначила, що французька поліція не вживала необхідних заходів для того, щоб запобігти сутичкам.

\”Поліції не було взагалі … Трохи пізніше в кінці вулиці з\’явився патруль, але вони стояли, я намагалася говорити, але мені просто посміхалися\”, – пише Фібріг.

Єдиним поліцейським, який вияився залученим до наведення ладу, був представник української поліції, який був разом з вболівальниками з України.

peredplata