На Буковині біля кордону з Румунією виявили 5 тисяч пачок сигарет та двох порушників

На Буковині біля кордону з Румунією виявили 5 тисяч пачок сигарет та двох порушниківПродовжуються заходи в рамках проведення спеціальної прикордонної операції по виявленню та протидії переміщенню тютюнових виробів через українсько-румунський кордон.

На Буковині під час перевірки лінії державного кордону прикордонники відділу «Черепківка» Чернівецького загону виявили ще один тайник. В ньому було близько 5 тисяч пачок цигарок, запакованих та підготовлених до переміщення через кордон.

На даний момент продовжуються рейдові заходи з метою запобігання протиправній діяльності, пов’язаної з правопорушеннями на державному кордоні і на Закарпатті.

Також перевіряючи інформацію місцевого жителя, прикордонники відділу «Яблунівка» Мукачівського загону за 10 метрів від кордону затримали громадянина України без документів. Під час затримання правопорушника прикордонникам довелось застосовувати попереджувальні постріли вгору. На затриманого складено протоколи за ст. 204-1 та 185-10 КУпАП, справи скеровано до суду.

А на ділянці відділу «Ділове» цього ж загону, в результаті спрацювання сигнального пристрою, прикордонники затримали ще одного порушника, місцевого жителя, без документів. Стосовно громадянина України складено адміністративний протокол по ст. 204-1 КУпАП.

Також наразі продовжується перевірка місцевості стосовно наявності на даному напрямку прихованих тютюнових виробів, або іншої контрабандної продукції.

peredplata