Золоті леви з Чернівців проти Єфремова з Луганська

Золоті леви з Чернівців проти Єфремова з ЛуганськаНе встиг генпрокурор Луценко заарештувати Єфремова у Борисполі, як громадські організації Буковини розгорнули активну роботу з виявлення посіпак головного регіонала верховної ради часів Януковича.

Найперше вони прийшли до родича Єфремова – начальника басейнового управління водних ресурсів Яна Вікторовича Дзюби. Поставлений на посаду регіоналами, Дзюба не пройшов люстрацію й досі залишається керувати важливою ланкою господарства не тільки Буковини, а й цілого регіону, де протікають ріки Дністер, Прут, Сірет, Черемош та інші. З його керівництвом навіть «змирилися» нинішні привладні голови Іван Мунтян та Олександр Фищук. Його не чіпають і рідні громадські організації. Більше того, окремі з них почали співпрацювати з регіоналом Дзюбою. Як не дивно, але серед них і «Козацька звитяга», і «Народний порядок», і т. д. Вони разом з цим керівником створюють громадські ради нібито для якогось контролю. Але насправді, швидше за все, для вигоди. Адже досі Дзюба керує і руслорегулюючими роботами, де можна гравієм поживитися, і водними ресурсами, де якийсь ставок можна прихопити, і технікою, яка в нагоді може стати будь-коли.

Золоті леви з Чернівців проти Єфремова з Луганська

Якось було ніяково спостерігати, як козаки та «народні порядківці» сиділи за одним столом з регіоналом і вирішували, як їм діяти далі у цих умовах. Більше того, вони до своєї громадської ради прикликали й рігіонала Дзюбу з дорадчим голосом.

І не було на це ради.

До того часу, поки на БУВР не завітали члени ГО «Золоті леви» Чорна сотня. Вони, напевне, вирішили вже по-серйозному питати з тих, хто довгий час вірою і правдою служив партії регіонів. Тим паче, що днями арештували Єфремова, котрий перебуває у родинних зв’язках із Дзюбою. Чорна сотня «Золоті леви», якою в Чернівцях опікується Олег Громадський, буде безкомпромісно боротися з тими, хто не служить Україні. Вони очистять нашу Буковину від різного штибу регіональних активістів, їхніх тушок і прихвоснів.

Кажуть, що «Золоті леви» надалі з усією серйозністю і відповідальністю візьмуться за ще одного регіонального ставленика – голову Служби автомобільних доріг Буковини Ігоря Гаха.

І насамкінець доб’ються звільнення з посади тушки-корупціонера Валентина Маніліча з обласної ради.

Чи, може, я помиляюся?

І все не так просто, як ми думаємо і сподіваємося?..

А що на це скажуть «леви»?

І допоки регіональні шавки і шакали заважатимуть «золотим левам» будувати соборну Україну?!

Петро КОБЕВКО

P.S.Радитися з Дзюбою раніше йшли багато організацій і козаків. І тільки \”Правий сектор\” розпізнав регіонала і, гримнувши дверима, покинув угодовців

peredplata