Хор імені Путіна вітатиме українців з Днем Незалежності

Хор імені Путіна вітатиме українців з Днем Незалежності

Викриття сепаратистів та прихильників Путіна тепер майже щодня просочується у соцмережах. Таке враження, що вони хочуть взяти реванш, як це було після першого Майдану. Насправді вони випробовують нашу міцність, тому що у країні, де воюють з Московією третій рік, реваншу уже не буде. Надто багато крові. З кожним днем зростатиме опір, доки не виникне критична маса патріотів. Тоді змиє ті всі авгієві конюшні псевдоукраїнського телебачення і газет, що їх фінансують московські олігархи, втечуть учителі-сепаратисти, чи просто сидітимуть тихо як миші під віником, а в найкращих українських залах виступатимуть найкращі українські виконавці.

А тим часом нам доведеться святкувати 25 років Незалежності ще в супроводі хору імені Путіна і тієї примітивної самодіяльності, що пропонує міністерство культури. Ще і може ще, але колись вся ця замшіла кадебістська мерзота згине, бо це позавчорашній день і на вулицях наших міст і сіл з’являється дедалі більше вдів і сиріт.

Те, що їхні справи кепські, свідчить намагання пролізти в Україну і засвітитися на телеекрані тим, хто ніколи не любив цієї землі, цієї мови, цієї історії, але завжди представляв Україну завдяки зв’язкам з владою. Інтер приготував вам, дорогі українці, подарунок. Номер 2 партії регіонів – Таїсію Повалій. Вона вітатиме вас з Днем Незалежності і, напевно, весь той паноптикум, що й завжди.

Переконувати Інтер, що її не хочуть українці, мали би Міністерство культури і Служба безпеки. Нас він не послухає, хоч нас мільйони. Цій жінці краще лишатися там, куди вона втекла. Їй там незле ведеться. Свята вона нам не зіпсує, бо нормальна людина не дивиться ні Інтер, ні інші канали, бо розуміє, на кого вони працюють. Але зрадникам і українофобам потрібно щораз вказувати на їхнє місце. Щодень і щогодини. Як це зробила інша жінка – письменниця Лариса Ніцой, яка обурилась російськими написами в українській лікарні, і їх врешті стерли. Як звільнили касирку за відмову розмовляти з клієнтом державною мовою. Як викорінюють блатняк з маршруток.

Вся ця брудна піна, що спливає на поверхню останнім часом, насправді далека від тріумфу. Їй аплодують лише маргінали, неосвічені люди, які живуть лише сьогоднішнім днем. Вони наче зграя шакалів нападають на все українське, бо відчувають, що завтра у них не буде. Вони розгублені, бо звикли до лагідних скромних і наївних українців, напрочуд толерантних, а тепер перед ними постали безстрашні й рішучі захисники України. Тому вони робитимуть дедалі більше дурниць і втрачатимуть свої срібляники.

Попри шалений тиск українофобських ЗМІ, які домінують в інформаційному просторі, вони втрачають свій вплив. Вони на багато кроків позаду від громадянського суспільства, вони не задовольняють попиту на якісний культурний продукт.

Ось так виглядає «культурний продукт» одного зі ЗМІ на даний момент:

Шоу-бізнес

19:13

19-летняя модель Хейли Болдуин опубликовала пикантное фото (Newsyou)

19:09

Мэрайя Кэри купила шикарную яхту (Hronika.info)

19:00

Ким Кардашьян похвасталась, как быстро вырос ее сын Сэйнт. Фото (Dress-Code.com.ua)

18:39

47-летняя певица и актриса Дженнифер Лопес и ее 29-летний жених танцор Каспер Смарт решили родить ребенка (ExtraNews)

18:37

Эмбер Херд выложила запись ссоры с Джонни Деппом (Лиза)

Вони такі смішні. Вони такі непрофесійні. Вони мають нас за ідіотів. Можна довго сміятись, але висока національна культура через них мусить тулитися на задвірках. Та ні, тут і задвірків, либонь, немає, як і самого слова культура. Лише шоу-біз. А відтак Хор імені Путіна чекає від українських платників податків на гонорар.
Галина Пагутяк
українська письменниця, лауреат Шевченківської премії з літератури

Джерело: http://zik.ua/news/2016/08/16/hor_imeni_putina_780402

peredplata