На українсько-румунському кордоні затримали чергових цигаркових «бізнесменів»

На українсько-румунському кордоні затримали чергових цигаркових «бізнесменів»За минулу добу через український кордон до Румунії тричі намагалися незаконно переправити сигарети. Про це повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Так, вчора увечері під час проходження контролю у прикордонників в пункті пропуску «Порубне» виникла підозра щодо громадянки Румунії, яка керувала мікроавтобусом «Опель Віваро». І не даремно, адже у спеціально виготовлених схованках спільна прикордонно-митна оглядова група виявила 256 пачок сигарет марки «KENT HD». На 37-річну іноземку складені відповідні протоколи. Крім виявлених сигарет, жінка позбулася і мікроавтобуса, який було оцінено у 120 тисяч гривень.

В іншому випадку, уже наш співвітчизник, 40-річний мешканець Закарпаття, спробував «підзаробити», запакувавши свій «Ніссан» майже пів тисячею пачок сигарет. Тютюнові вироби він заховав у спеціально виготовлені тайники в середині передньої панелі салону автомобіля під вітровим склом. «Горе-бізнесмен» також позбувся і курива, і легкового автомобіля, який було оцінено у 60 тисяч гривень.

Крім того, вчора увечері прикордонний наряд відділу «Селятин», під час патрулювання території запобіг спробі переправи одного ящика сигарет марки «Марбле». Виявлене куриво доставлено до прикордонного підрозділу та після повного перерахунку буде передано представникам ДФС у Чернівецькій області. Наразі тривають заходи з пошуку ймовірних власників покинутого товару.

peredplata