Буковинці зайняли призові місця на Всеукраїнському конкурсі

Буковинці зайняли призові місця на Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «Кращий оператор гідроманіпулятора – 2016»

Буковинці зайняли призові місця на Всеукраїнському конкурсі

Відбувся ХІХ Всеукраїнський конкурс-змагання вальників лісу. Він пройшов за підтримки Державного агентства лісових ресурсів України на базі ДП «Тетерівське лісове господарство» Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства.

Також в рамках конкурсу вальників лісу, проходив Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «Кращий оператор гідроманіпулятора – 2016».
За підсумками Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «Кращий оператор гідроманіпулятора – 2016» перше місце зайняв представник ДП «Полтавське лісове господарство» Сергій Пустовіт, другу та третю сходинку зайняли представники Чернівецького ОУЛМГ Валерій Грижинок та Олександр Боднарюк. Переможців конкурсу нагороджено грамотами та цінними подарунками.

Конкурс проводився на гідроманіпуляторах серії ОМТЛ 70-02. Кожний учасник конкурсу, за умовами проведення змагань, складав зруб у вигляді колодцю з 9 рівней ціліндрованих колод діаметром 200 мм, довжиною 6 метрів у кількості 18 шт., які були у кузові вантажного автомобіля. Для зібрання колодцю оператор міг брати колоди, як з кузова автомобіля, так і з землі, після їх вивантаження з кузова.

На виконання операції зборки зрубу в учасників змагань було 20 хвилин. За виконання завдання менш ніж за 20 хвилин оператору за кожну секунду нараховується додатковий бал. За кожну укладену колоду в зруб при виконанні встановлених параметрів оператору нараховується 20 балів.

Головна мета конкурсу – ознайомлення з новинками техніки, обмін передовим досвідом, популяризація професії. За звання найкращого змагалися професіонали своєї справи з 10 областей України.

peredplata