Коли ми були молодими, а тролейбуси новими

Коли ми були  молодими, а тролейбуси новимиНа сесії Чернівецької міської ради викликало дискусію питання поповнення тролейбусного парку міста. Треба було виділи 24 млн. грн. на придбання тролейбусів. Під час обговорення з’ясувалося, що електротранспорт місту коштує удвічі дешевше, ніж автотранспорт.

Депутат Чесанов звинуватив мера Каспрука у тому, що він уже третій рік обіцяє 300 тролейбусів з Бухареста. На це мер сказав Чесанову:
– Ви – брехун!..
Чесанов сказав мерові:
– Ви – брехун!
А люди сиділи і дивилися на цей цирк. І думали: «Якщо кожен депутат рве на грудях вишиванку за простого пасажира, то чому б йому реально не допомогти цим пасажирам? Для цього свої авта (мерседеси, лексуси) продати, і за ці гроші купити тролейбуси. Таким чином у місті буде 42 нові машини». І пасажири задоволені, і депутати користь принесли. Зараз у міськраді не більше 5 депутатів, котрі користуються громадським транспортом. Всі інші надто далекі від тролейбусів і маршруток. Пересадити би їх…
А директор тролейбусного депо розповів, що раніше у Чернівцях було більше 170 тролейбусів. Зараз – усього 74. На маршрут виходить щодня не більше 60. Окремим уже майже 40 років.

peredplata