Вбивство у Чернівцях

Вбивство у Чернівцях

У понеділок о 20 год. 53 хв. на вул. Українській вбили людину. Вбили жорстоко. Головою до бордюра, ногами по голові, по обличчю, по ногах, руках, по всьому тілу… Убивця, ніби садист якийсь, отримував задоволення від того, що мучив людину. Навколо все було залите кров’ю. У центрі міста вбивали людину.

Кажуть, що хтось там приїхав до свого родича на крутому авто. Під’їхав до самих воріт і вперся бампером у них. Перекрив в’їзд. Неподалік розташований дитячий садочок. І цей автомобіль часто там їздив. Водію кілька разів уже робили зауваження, просили не їздити, бо поряд бігають діти. Нахаба на дорогій автівці тільки насміхався над чернівчанами. Маючи габарити ледь не такі, як у відомого російського боксера Валуєва (напевно, інтелект також подібний), мерзотник насолоджувався своєю безкарністю, вивищуючи себе над усіма. Він ж-бо на крутій тачці їздить. Тому що хоче, те й робить. А нова поліція в цей час тільки те й робила, що простих дядьків на «Тавріях» і «Запорожцях» штрафувала за неправильне паркування. Подібних «хазяєв жизні» не помічала або робила вигляд, що не помічає. Назрівала трагедія.
Тож того вечора негідник, як завжди, вперся бампером у ворота. Старший чоловік, що жив неподалік, зробив йому зауваження. Тоді негідник вхопив людину за волосся і кинув головою до бруківки. Потім почав гамселити обличчям до бордюра. Чоловіка заливала кров. Це ще більше збуджувало мерзотника з дорогої автівки. Він почав топтати ногами уже майже бездиханне тіло людини.
Чоловік помер ще до приїзду «швидкої».
Негідник втік.
Кажуть, що поліція дуже швидко вийшла на слід убивці. Але не затримала його. А на другий день повідомила, що зловмисник сам прийшов до відділку й зізнався в убивстві. Де він був цілу ніч, що робила поліція, аби його знайти? Про це правоохоронці не повідомляють.
У зв’язку з особливим цинізмом та надмірною жорстокістю вчиненого злочину редакція газети «Час» бере під контроль розслідування цієї справи. Вбивця, можливо, сяде до тюрми на 15 років. Або довічно.

Від редакціїОстаннім часом зросли подібні злочини в Україні. Нова поліція не спроможна поки що попередити їх чи захистити людей від нападників. Тому потрібний закон про зброю. Аби кожен міг захистити себе, свою родину, свій дім.

peredplata