25 вересня у Чернівцях відбудеться другий міжнародний фестиваль народного танцю ім. Дарія Ластівки \”LASTIVKA DANCE FEST\”

25 вересня у Чернівцях відбудеться другий міжнародний фестиваль народного танцю ім. Дарія Ластівки \"LASTIVKA DANCE FEST\"25 вересня у Літньому театрі у Чернівцях відбудеться другий міжнародний фестиваль Народного танцю ім. Дарія Ластівки \”LASTIVKA DANCE FEST\”. Метою фестивалю є відродження та збереження фольклорних, регіональних звичаїв і традицій, популяризація народного мистецтва, поєднання національного та духовної спадщини.

Організатори ставляю за мету виявити талановитих, яскравих виконавців, підвищити професійного рівня творчих колективів, керівників та учасників, познайомитися з новими тенденціями і напрямами в мистецтві та педагогіці через творчу роботу і майстер-класи провідних хореографів. В конкурсній програмі, за участю національних ансамблів народного, фольклорного танцю, зберуться творчі колективи з різних країн світу різного віку. Виконавці презентуватимуть різножанрові народні танці, що збереглися у їх побуті.

На відкриття Міжнародного фестивалю народного танцю будуть запрошені видатні корифеї народної хореографії. Головою журі фестивалю-конкурсу буде народний артист України, герой України, лауреат Національної премії України ім.Т.Г.Шевченка, голова Національної хореографічної спілки України – Мирослав Вантух, ведучий заключного гала концерту – Василь Ілащук.

25 вересня о 10.00 у Літньому театрі відбудеться прес-конференція організаторів і учасників фестивалю.
Запрошуються представники ЗМІ

Джерело

peredplata