Результат діяльності депутата Чернівецької облради Ольги Кобевко і комісії Ігора Малишевського – 9 млн. грн. на медицину

Результат діяльності депутата Чернівецької облради Ольги Кобевко і комісії Ігора Малишевського - 9 млн. грн. на медицину

Чергова сесія Чернівецької обласної ради затвердила подані зміни до обласного бюджету на 2016 рік

Область має додаткові надходження від перевиконання дохідної частини свого бюджету та від отриманням додаткових міжбюджетних трансфертів, розподілених між головними розпорядниками коштів обласного бюджету та окремими місцевими бюджетами.

Найбільше коштів спрямовано лікувальним закладам краю — 9,1 млн. грн. З них на медикаменти — 3,5 млн. грн., придбання медичного обладнання 2,9 млн. грн. Зазначені кошти дадуть можливість забезпечити нормальне функціонування бюджетних установ, належно підготувати їх до роботи в осінньо-зимовий період.

Не залишились без уваги й заходи з підтримки учасників АТО. Надано майже 600 тис. грн. для матеріальної допомоги сім’ям військових, які беруть участь у антитерористичній операції на сході країни, а також мобілізованим воїнам. На кошти з обласного бюджету вони, зокрема, зможуть оздоровитись у місцевому бальнеологічному санаторії «Брусниця».

peredplata