Місцеві \”князьки\” Буковин не хочуть роздержавлення районних газет. Бурбак обурений

Місцеві "князьки"  Буковин не хочуть роздержавлення районних газет. Бурбак обуренийНародний депутат України Максим Бурбак обурений тим, що районна газета \”Вижницькі обрії\” відмовила йому у публікації статті про колишнього регіонала, який сьогодні намагається знову прорватися до влади.

\”Був сьогодні неприємно вражений позицією головного редактора районної газети \”Вижницькі обрії \” Марини Кисилиці. Прикро, але мені відмовили в публікації статті, в якій я нагадав вижниччанам напередодні місцевих виборів до ОТГ про колишнього регіонала Василя Ткачука, який намагається обиратися по спискам нової демократичної сили. Єдиний люстрований чиновник в районі. Голова Вижницькоі РДА за часів Януковича!!! Тушка Батьківщини в облраді попереднього скликання!!! І це в Вижницькому районі, який одним з перших підтримав Майдан?!!! Люди, скажіть, що з вами сталось за 3 роки після Майдану? Скільки ще треба пройти, щоб витравити з вас рабський страх?

Звернувся до всіх райрад області щодо процесу роздержавлення газет. Відпустіть їх, дайте можливість поширювати правду та різні точки зору. Досить їм бути рупором місцевих князьків та пристосуванців у владі. Особливо у Кельменецькому районі !!!\”, – написав у ФБ народний депутат

Місцеві "князьки"  Буковин не хочуть роздержавлення районних газет. Бурбак обурений

peredplata