Афера Коломойського. Україну пограбовано на 148000000000

До цієї суперафери спеціалісти і фінансові пройдисвіти готувалися кілька місяців. Спочатку власники банку «Приватбанк» вивели основні кошти з структури. І десь тепер їх сховали. А днями зробили спробу зруйнувати Україну.

Афера Коломойського. Україну пограбовано на 148000000000

«Приватбанк» – найуспішніша фінансова структура не тільки нашої держави, а й Європи. Кращі фінансисти світу розробили йому кращий менеджмент. Найкращі послуги були там. І тому майже 20 млн. людей зав`язані на банку. Вони вкладали туди свої кошти, проводили грошові операції. Коли сума грошей була достатня для аферистів – ці кошти зникли у невідомому напрямку. Якби Україна не націоналізувала банк за лічені години, то через тиждень-два наша держава була б кинута у хаос погромів, вбивств, руйнацій. Уявіть собі: напівголодні 6 млн. громадян України в один день не змогли б зняти з рахунків у банку свої кровні кілька сотень гривень на хліб, одяг, комуналку. Що б було? Спочатку здивування, потім страх, потім гнів, потім… хтось взяв молоток і розбив термінал, котрий ще видавав йому його зарплату чи стипендію. І… далі зупинити не було б можливості.

За таких умов ні влада, ні держава б не утрималася. Тоді вночі на Миколая влада увімкнула інстинкт самозбереження. І вирішила взяти банк, а Коломойському виплатити 148 000 000 000 гривень.

Люди не відчули проблеми. Гроші на хліб (до 2000 грн. за один раз) видавались без проблем. На якийсь час зупинилися розрахунки для юридичних осіб. Зараз усе на місці. Навіть бюджет прийняли. І нібито нічого не сталося. Тільки ось державу грабанули на 148 млрд. грн.. Це 1/3 золотовалютних резервів України.

І чому ми такі бідні?!

Бо Коломойський багатий…

Петро Кобевко

peredplata