У Чернівцях облаштували п’ять пунктів обігріву

У Чернівцях облаштували п’ять пунктів обігріву

Стаціонарні пункти обігріву для організації заходів щодо запобігання випадкам переохолодження та надання допомоги мешканцям м. Чернівців розміщені за п’ятьма адресами.

А саме:

вул. Університетська, 18 (у приміщенні територіального центру соціального обслуговування «Турбота»);
вул. Героїв Майдану, 226 (у приміщенні КМУ «Міська лікарня №1»);
вул. Головна, 100 (у приміщенні КМУ «Міська клінічна лікарня №3»);
вул. І. Підкови, 14 (у приміщенні КМУ «Міська лікарня №4»)

При зверненні мешканців міста до зазначених вище закладів працюючим персоналом буде надана відповідна допомога та за потреби забезпечено гарячими напоями. Враховуючи необхідність дотримання санітарно-гігієнічних вимог ночівля та постійне перебування в вищевказаних закладах мало захищених верств населення неможлива.

вул. Синагоги, 6 (у приміщенні комплексного закладу соціального захисту бездомних осіб при Чернівецькому міському об’єднанні громадян «Народна допомога). На базі цього об’єднання функціонує Центр ре соціалізації для бездомних громадян, який розрахований на 44 місця. У разі потреби в нічліжному відділені може бути збільшено кількість місць. В центрі бездомні мають можливість отримати нічліг, медичний огляд, безкоштовне харчування в залежності від матеріального стану, скористатися душем.

У період ускладнення кліматичних умов Центр переводиться в цілодобовий режим, знімаються обмеження з тривалості перебування безпритульних в його приміщеннях, послуги надаються по типу «низького порогу доступу» (без медичних довідок).

peredplata