Співачку з Буковини виключили з номінантів премії \”VIVA! Найкрасивіші 2016\”

Співачку з Буковини виключили з номінантів премії  "VIVA! Найкрасивіші 2016"Український глянець Viva вирішив виключити співачку Ані Лорак з номінантів премії \”VIVA! Найкрасивіші 2016\”.
Відповідна інформація з\’явилася на сайті журналу. У повідомленні йдеться, що видання мало прийняти таке рішення, оскільки поважає громадську думку.

\”Поважаючи громадську думку і почуття досить великої аудиторії, яка не підтримує участь Ані Лорак в номінації, редакційна колегія прийняла рішення виключити співачку з номінантів \”Viva! Найкрасивіші 2016\”, – йдеться на сайті видання.

Сама Лорак цю ситуацію поки ніяк не прокоментувала. Натомість за неї це зробили інші.

Так, продюсер Олена Мозгова у своєму Facebook розмістила лінк на новину, де вказано, що Лорак зняли з номінації, і коротко написала: \”Дякуємо Viva\”.

Нагадаємо, що після того, як люди дізналися про присутність Кароліни в списку номінантів на українську премію, розгорівся скандал. Тут же на адресу видання посипалися гнівні коментарі з вимогою виключити артистку, яка активно займається гастролями в Росії. У результаті всіх перепалок, дирекція «Viva!»Росії вирішила прибрати зі списку співачку.

Джерело: ТСН

peredplata