Стали відомі імена українських військових, що загинули під Авдіївкою

Стали відомі імена українських військових, що загинули під АвдіївкоюПри наступі терористів та обстрілах, що послідували за ним, загинули четверо українських бійців, ще дев\’ять – отримали поранення.

У 72 гвардійській механізованій бригаді назвали імена солдатів і офіцерів ЗСУ, що загинули при обстрілах та спробі штурму бойовиками позицій сил АТО біля Авдіївки. Згідно з повідомленням прес-служби підрозділу в Facebook, в ході бойових дій загинули четверо українських військових. Ще дев\’ять отримали поранення.

\”Артилерійські обстріли міста та позицій ЗСУ продовжувалися весь вечір і ніч. На жаль, під час бою та обстрілів четверо наших військових загинуло, дев\’ять отримали поранення.

Світла пам\’ять
капітану Кизило Андрію Олександровичу (02.05.1993р.н.);
молодшому сержанту Бальченку Володимиру Івановичу (04.01.1992р.н);
солдату Оверченку Дмитру Олександровичу (24.01.1989р.н.);
сержанту Крижанському Володимиру Олексійовичу (24.03.1982р.н)

Ми не забудемо вас, дорогі наші побратими! Вся Україна сумує за вами…\”, – вказується в повідомленні підрозділу.

72 ОАМБР також розповіли подробиці ескалації подій біля Авдіївки, що сталася напередодні. У повідомленні вказується, що бій триває. \”Бій триває, вночі його інтенсивність дещо зменшилась, зараз наростає знов. Отримавши підтримку від інших підрозділів бригади, в Авдіївці військовослужбовці мужньо тримаються на своїх позиціях, включаючи захоплені у ворога внаслідок рішучої контратаки\”, – вказали в прес-службі бригади.

Нагадаємо, в неділю, 29 січня, бойовики російсько-терористичних формувань здійснили спробу штурму позицій Збройних сил України в районі Авдіївки Донецької області. Українські бійці дали відсіч окупантам, змусивши їх відступити. Після зіткнення терористи відновили мінометні обстріли Авдіївки, Опитного і Кам\’янки на донецькому напрямку. Піски окупанти обстрілювали з танку.
Джерело: dt

peredplata