Буковинським ґаздам та ґаздиням посівний календар для доброго врожаю

Буковинським ґаздам та ґаздиням посівний календар для доброго врожаюПопри те, що надворі ще всуціль володарює зима, садівники-городники заздалегідь починають готуватися до весняних робіт. Щоб посаджені культури дали гарний урожай, необхідно не тільки підібрати якісне насіння, розсаду або добрива для ґрунту. Однією з основних умов його отримання є правильний вибір часу для посадки і посіву різних культур.

Ще в давнину люди помітили, що посаджені в певні дні овочі або злаки дають набагато кращий результат, ніж висаджені в інший час. Протягом багатьох століть стародавні агрономи відстежували зв`язок фаз Місяця з урожайністю тієї чи іншої культури та узагальнювали набуті знання, складаючи відповідні записи.

Сьогодні ж багато дачників, садівників, городників, а також власників великих сільськогосподарських угідь дійшли висновку, що ці давні знання допомагають забезпечити гармонію між сучасними агротехнологіями і природою. І задля отримання гарного врожаю намагаються слідувати посівному календарю, який базується на давніх людських спостереженнях і досвіді та враховує особливості землеробства, виділяючи для кожного процесу найбільш сприятливий час, і основні фактори впливу природних чинників на ріст рослин, зокрема фази Місяця. Користуючись порадами цього календаря, можна вирощувати екологічно чисті рослини без використання шкідливих хімікатів і стабілізаторів росту.

Сподіваємося, посівний календар на 2017 рік стане вам у нагоді та допоможе отримати добрий урожай.

Буковинським ґаздам та ґаздиням посівний календар для доброго врожаю

Посівний календар овочевих культур на 2017 рік має лише рекомендаційний характер. І якщо з певних причин вам не вдалося дотриматися точних дат посіву, це не означає, що ваш врожай буде меншим чи гіршим. Цей календар швидше призначений для того, щоб структурувати весняні посівні роботи. Для багатого врожаю потрібний правильний та своєчасний догляд за кожною овочевою культурою.

peredplata