Чернівчани у суботу попрощаються з загиблим воїном Леонідом Дергачем

Чернівчани у суботу попрощаються з загиблим воїном Леонідом ДергачемЗа інформацією Чернівецького обласного військового комісаріату прощання з загиблим учасником АТО лейтенантом ДЕРГАЧЕМ Леонідом Валентиновичем відбудеться 04.02.2017 року з 10.00 до 12.00 години в приміщенні центру естетичного виховання \”ЮНІСТЬ БУКОВИНИ\”.

Поховання відбудеться 06.02.2017 року в с. Зарожани Хотинського району.
Час поховання буде повідомлено пізніше.

Дергач Леонід Валентинович загинув при виконанні бойового завдання в районі міста Авдіївка Донецької області, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Народився Леонід Дергач 24 березня 1979 року. Закінчив школу у с. Зарожани Хотинського району. У 2000 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України. Працював в управлінні по боротьбі з організованою злочинністю УМВС у Чернівецькій області. З 2006 року – доцент кафедри правосуддя юридичного факультету ЧНУ ім. Ю. Федьковича. Кандидат юридичних наук. Завідував юридичною клінікою. Із загостренням конфлікту на Сході України у 2014 році пішов служити в зону АТО у складі 72-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України. Мав позивний “Академік”. Був поранений. Останнім часом на передовій навчав молодих бійців, які прибували в зону антитерористичної операції.

Світла пам\’ять!

peredplata