У Чернівцях 14 лютого даруватимуть книги

14 лютого відзначається Міжнародний день дарування книг ( International Book Giving Day). В цей день прийнято дарувати книги – друзям, членам родини, бібліотеці. Вважається, що у день дарування мають об\’єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.

14 лютого 2017 року в приміщенні обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Івасюка відбудеться День дарування книг.

Запрошуємо чернівчан та гостей міста, авторів, представників видавництв, приватних осіб, користувачів прийти до обласної книгозбірні та ознайомитись з книгами які були подаровані у 2016 році і підтримати акцію \”Подаруй бібліотеці книгу\”. Дарування книжок — гарна традиція читачів, друзів і партнерів книгозбірні. Значна частина книг подарованих у 2016 році буде представлена на книжкових виставках «Дарчі видання».

В цей день ви можете: подарувати обласній книгозбірні книги (книгу); залучити до цього свята друзів; приєднатись до буккросингу (прочитав – передай іншому).

В програмі:

12.00 – 17.00 год. – огляд представлених експозицій з подарованих видань та колекцій;
14.00 – 15.00 год. – «Бібліотека вдячна» (зустріч з авторами, видавцями, приватними особами, користувачами, представниками громадських організацій).

Приєднуйтесь до доброчинної акції. Книги будуть прийматись у будь якому відділі книгозбірні впродовж робочого часу – з 10.00 – до 19.00.

Адреса бібліотеки: м. Чернівці, вул. О. Кобилянської, 47.

Контактні телефони: 52-50-48, 0950662884.

peredplata