Голова Чернівецької облради Іван Мунтян відмовлявся прийти вночі до активістів

Голова Чернівецької облради Іван Мунтян відмовлявся прийти вночі до активістівБлизько 12 ночі під стінами обласної ради почався протест проти зупинення та розгону блокади яка зупиняла торгівлю з окупованими територіями.

Керівники області та міста враз зникли у невідомих напрямках. Ні голови ОДА Фищука, ні голови облради Мунтяна, ні його заступників Мельничука і Маковецької неможливо почути і побачити. Не забуваймо, що вони ще й окрім керівництва в облраді керують пртійними організаціями Батьківщини, Свободи і РПУ Оляга Ляшка. Їхні колеги по всій Україні першими вийшли на захист блокади \”торгівлі на крові\”. А у Чернівцях ці партійці сховалися ніби щурі у дучки. Тільки десь коло опівночі мені вдалося зателефонувати голові облради Іванові Мунтяну

Я ще не встиг слова Іванові сказати як він мене назвав провокатором. Так і сказав:\”Ти провокатор, а я патріот\”. Далі говорив про все тільки не про головне. До речі, таку манеру спілкування у голови я помітив недавно А саме з того часу, коли він приїхав з молитовного сніданку в США. Хто там його цьому вчив і чому він так себе поводить, поки не відомо. Але видно, що щось уже з чоловіком сталося. Бо через якийсь час Мунтян прийшов до людей. І сказав, що він нічого такого не говорив. Не встиг півень прокукурікати, як Іван ще тричі вбрехав. Він сказав, що сесію скличе на 6 ранку. Не скликав. Казав, що депутатів всіх повідомить. Не всіх повідомив, Казав, що з людьми цілу ніч просидить. А пішов відразу коли ТБ і преса пішла до міськради на сесію.

І тоді закукурікав півень.

Як у Біблії…

peredplata