З\’явились подробиці ДТП у Глибочку (фото)

З'явились подробиці ДТП у Глибочку (фото)

З'явились подробиці ДТП у Глибочку (фото)

За інформацією відділу комунікації поліції Чернівецької області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє буковинців потрапили до лікарні. Одного з потерпілих упродовж 1,5 години діставали з понівеченого автомобіля.

Аварія з потерпілими сталася зранку 17 березня у селі Глибочок Сторожинецького району. 57-річний житель селища міського типу Красноїльськ, прямуючи в бік Чернівців на легковому автомобілі «Мерседес», виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Фольксваген Бора», що їхав у напрямку міста Сторожинець. За кермом «Фольксвагена» перебував 23-річний житель села Іспас Вижницького району.

Внаслідок зіткнення автомобіль «Мерседес» злетів з проїжджої частини дороги в кювет. Щоб витягнути з понівеченої автівки пасажира, довелося залучати рятувальників. З травмами різного ступеню важкості пасажира і водія «Мерседеса» доставлено до лікарні.

Наразі поліцейські з’ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Правоохоронці закликають водіїв буди обачними за кермом дотримуватися правил дорожнього руху та швидкісного режиму.

peredplata