Поліцейські на гарячому зловили автокрадіїв

Працівники Садгірського відділення поліції впіймали зловмисників, коли ті втікали із поцупленим майном. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські на гарячому зловили автокрадіїв

В ході оперативно-профілактичного відпрацювання території працівниками Садгірського відділення поліції було виявлено раніше судимого 32-річного чернівчанина. Як з’ясувалося, разом із спільником чоловік щойно скоїв крадіжку майна з автомобіля. Задача подільника (34-річного жителя міста Чернівці) полягала в пильнуванні навколишньої обстановки.

Поліцейські встановили, що близько 13 години в суботу зловмисники обікрали автомобіль марки «ВАЗ-21063», що знаходився на автостоянці поблизу КП МТК «Калинівський ринок». Підібравши ключ до замка дверей автівки, раніше судимий чоловік викрав із салону автомагнітолу марки «Pioneer». З місця події вилучено речові докази.

Обом чоловікам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. 32-річному зловмиснику суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту із застосуванням електронного браслету. На даний час тривають слідчі дії.

peredplata