Буковинські прикордонники вилучили понад 16 тисяч сигарет

Буковинські прикордонники вилучили понад 16 тисяч сигарет

За минулу добу прикордонниками Чернівецького загону у чотирьох випадках було припинено спроби переправи понад 30 ящиків із сигаретами та затримано правопорушника – повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Так, протягом учорашнього дня на ділянці відділу прикордонної служби «Красноїсльк» порушники тричі намагалися незаконно перемістити тютюнові вироби до сусідньої Румунії. Близько 08:00 ранку під час патрулювання прилеглої території прикордонники виявили замасковану схованку, в якій було 6 ящиків сигарет марки «Марбле». А по обіді того ж дня, в ході перевірки випереджувальної інформації про можливу протиправну діяльність поблизу кордону, було виявлено ще 4 ящики із куривом.

І вже увечері прикордонниками того ж відділу «Красноїльськ» за інформацією оперативних підрозділів Західного регіонального управління було виявлено схованку із 20 пакунками сигарет.

Крім того, на ділянці відділі «Селятин» прикордонниками Чернівецького загону взаємодії із прикордонною поліцією Румунії, було припинено спробу переміщення близько десяти пакунків тютюнових виробів. В ході обміну інформацією, під час пошукових заходів групою реагування відділу «Селятин» поблизу кордону був виявлений та затриманий невідомий чоловік без документів, який скоріш за все є причетним до протиправної діяльності. Адже неподалік від місця затримання було виявлено два пакунки сигарет. А румунськими колегами на своїй території було затримано решту 7 ящиків із куривом.

Загалом за добу вдалося упередити спробу незаконного переміщення до Румунії 16 тисяч 700 пачок сигарет. Усе виявлене куриво доставлено до прикордонних підрозділів, а в подальшому буде передано представникам ДФС у Чернівецькій області. Долю затриманого чоловіка вирішуватиме суд, а пошуки ймовірних його спільників тривають.

peredplata