На Буковині розпочалась спецоперація «Кордон-2017»

На Буковині розпочалась спецоперація «Кордон-2017»На Буковині розпочалися активні заходи в рамках спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017» – інформує прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Заходи, направлені на протидію протиправній діяльності на державному кордоні, дають свої результати. Підрозділами Чернівецького прикордонного загону протягом останнього тижня вдалося не допустити спроб переміщення чималої кількості тютюнових виробів та затримати осіб, що їх переправляли. До боротьби з протиправними елементами в межах Буковини долучаються і правоохоронці з числа співробітників СБУ, Національної поліції, прокуратури та інших.

Така активність правоохоронців викликає невдоволення в осіб, що займаються протиправною діяльністю та тих, хто під виглядом активістів сприяє зловмисникам в реалізації їхніх задумів. Всі ці особи намагаються усіляко протидіяти прикордонникам у виконанні їх службових обов’язків.

Так, днями було здійснено підпал дерев’яної будівлі на дорозі сполучення с. Селятин – с. Долишній Шепіт, яку планувалося використати в якості тимчасового контрольного поста. Адже, на даному напрямку тільки в цьому році затримано понад 100 ящиків підакцизних тютюнових виробів.
За даним фактом, проводяться заходи щодо встановлення причетних осіб.

Керівництво Чернівецького прикордонного загону наголошує, що, незважаючи на супротив організаторів злочинних схем та їхніх поплічників, заходи з посилення прикордонного режиму та протидії протиправній діяльності на кордоні посилюватимуться на усіх ділянках.

peredplata