«У Чернівецькій міськраді виник «опозиційний блок» до Каспрука», – депутат

«У Чернівецькій міськраді виник «опозиційний блок» до Каспрука», - депутат
Криза у Чернівецькій міській раді розпочалась у період обрання Івана Мунтяна головою Чернівецької облради, бо той співпрацює з лідером \”Рідного міста\” Василем Проданом.

Про це у програмі \”Політика\”, яка вийшла в ефір телеканалу ТВА, повідомив депутат міськради від фракції \”БПП\” Андрій Романчишин, пише molbuk.ua

Зокрема, він сказав:

\”Часто-густо знімаються питання у міськраді з незрозумілих причин. Переносяться з одного на друге, на третє засідання, і врешті-решт не голосується. Тобто це спонукає опозиційну більшість до пана Каспрука, щоб показати, що він не може працювати, не може керувати містом. І це постійно в їхніх діях: від виступів на сесіях, від затягування до перенесення комісій\”.

\”Це все почалося, на мою суб’єктивну думку, з моменту обрання голови обласної ради Івана Мунтяна. З того часу почалися оці кулуарні ігри групи депутатів. Це не з моїх слів, це ми бачимо при голосуванні на таблі. Тобто, утворився \”опозиційний блок\” до пана Каспрука, в яку входить частина \”Самопомочі\”, \”Свобода\”, \”Батьківщина\”, і \”Рідне місто\”. Були вибори, пройшов Майдан, люди хотіли перезавантаження, щоб зайшли нові сили, нові люди. А в нас іде політиканство. Замість господарки, замість каналізацій, труб, дахів, проблем мешканців, у нас політика у сесійній залі\”, – додав Романчишин.

Він також заявив, що Іван Мунтян \”напряму співпрацює керівником фракції \”Рідне місто\” Василем Проданом\”.

\”У нашому місті те, що відбувається у сесійній залі, отих 27-28 голосувань, пан Мунтян напряму працює з Проданом. Щоби люди зрозуміли – за бренди не потрібно голосувати, треба голосувати за конкретних людей. За тих людей, які працюють на округах, які з відповідальністю ставляться до тих питань, до тих повноважень, які їм делегували виборці\”, – додав депутат.

Джерело

peredplata