Засуджено буковинку, яка намагалась передати в установу виконання покарань наркотики

Засуджено буковинку, яка намагалась передати в установу виконання покарань наркотикиШевченківський районний суд м. Чернівці підтримав позицію Чернівецької місцевої прокуратури та визнав винною 39-річну чернівчанку у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 КК України (незаконна передача наркотичного засобу у місця позбавлення волі). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Доведено, що в лютому 2017 року обвинувачена під час збирання продуктової передачі для ув’язненого, сховала в станках для гоління наркотичний засіб «Субутекс».

Вказану знахідку виявили працівники Чернівецької установи виконання покарань №33 під час огляду продуктової передачі.

Зважаючи на те, що жінка вперше притягується до кримінальної відповідальності, є інвалідом 3-ї групи, має на утриманні малолітню дитину та вину свою повністю визнала, підписала угоду з прокурором про визнання винуватості, суд призначив їй покарання із застосуванням ст. 69 КК України у виді чотирьох років позбавлення волі та на підставі ст. 75 КК України звільнив її від відбування призначеного покарання з іспитовим строком 2 роки, якщо вона протягом вказаного терміну не вчинить нового злочину.

peredplata