ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 11.05 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 11.05 2017Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі був мирним

Російсько-окупаційні війська не припиняють збройні провокації проти сил АТО. За минулу добу зафіксовано 37 обстрілів позицій Збройних Сил України. Один військовослужбовець Збройних Сил України отримав поранення.

Рада Євросоюзу (ЄС) у закордонних справах у четвер, 11 травня, розгляне питання введення безвізового режиму для короткострокових поїздок громадян України до країн Шенгенської зони.
У разі позитивного результату голосування рішення про скасування віз повинні будуть підписати 15 травня президент Європарламенту і представник головуючої в ЄС країни – Мальти.

У центрі Миколаєва пролунав потужний вибух, повідомляє ресурс Преступности.НЕТ. Вибух стався в будівлі, розташованій по проспекту Центральному в районі вулиці Друга Слобідська. У ній розташовується банк \”Південний\”.
\”Невідомі підірвали вхідні двері в банк. Вибухова хвиля була настільки сильною, що в результаті повилітали шибки у вікнах квартир третього і четвертого поверхів, розташованих в будинку поруч з будівлею банку\”, – повідомляє кореспондент видання.

Вужа-гіганта виявили в лісі два жителі райцентру Шишаки Полтавської області
Як пишуть Факты, голова була з долоню, язик не менше 20 сантиметрів, зуби сантиметри 2, а довжина сягала майже 2,5 метри.
Вуж звичайний довжиною майже 2,5 метри – дійсно велика рідкість. Зазвичай вони сягають у довжину 1 метра, дуже рідко – півтора. Причому самки мають менш яскраве забарвлення і довший хвіст, ніж самці

У Чернівцях сонце в цей день буде рідко з\’являтися з-за хмар. Без опадів. До 19 градусів тепла.
за останні 130 років
11 травня:
МАКС: 29.5° (1982)
МІН: 0.6° (1953)
Народний прогноз погоди: Цей день пов\’язаний з початком збору березового соку, яким поїли хворих. Також поправити здоров\’я допомагав теплий (південний) вітер, характерний для цього дня. У давнину спостерігали за погодою вночі: якщо вона була теплою, а небо було зоряним, значить буде хороший врожай.

Вчора наш сайт відвідали і читали 3749 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США – 165, у Канаді -38, в Еспанії -21, в Італії – 106, у Польщі -54, в Росії -102, в Чехії -43, Австрії -13, Румунії – 27, Франції -35, Німеччині -12, в Угорщині – 19, у Криму – 68, Ірландії -7, Португалії – 8, Бельгії -12, Голандії -7, Бразилії -17, Ізраїлю – 48 , Норвегії – 14, Швеції – 9, Великобританії – 18, Китаю -7, Єгипті – 27, Туреччині – 5

Активно читають статті \” Провокатор Папієв на вулицях Чернівців\”. \”Попередні висновки провокацій 9 травня в Україні\”, \”Порошенко: Акція \”Безсмертний полк\” – спекуляція на почуттях людей\” \”Після інцидентів у Дніпрі полетіли голови поліцейських начальників\”

Сьогодні день народження Володимира Килинича, письменника і журналіста з Чернівців, що пише про Чернівці, які ми втрачаємо

peredplata