ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 18.05 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 18.05 2017Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі він мирний

Російсько-терористичні війська продовжують обстрілювати позиції ЗС України. Кількість ворожих збройних провокацій відносно зросла. Всього впродовж минулої доби противник 52 рази відкривав вогонь по позиціях українських захисників вздовж усієї лінії розмежування. Впродовж минулої доби 5 військовослужбовців ЗС України зазнали поранень.

Президент України Петро Порошенко, глава Європейського парламенту Антоніо Таяні і представник головуючої зараз в Євросоюзі Мальти підписали в Страсбурзі угоду про безвізовий режим між Україною і Європейським союзом.

В адміністрації президента підтвердили, що безвізовий режим України з Євросоюзом набуде чинності в ніч 10 на 11 червня.

У газеті Урядовий кур\’єр опубліковано указ президента Порошенка, яким він ввів в дію рішення РНБО про нові санкції проти Росії.

Таким чином указ про блокування доступу, зокрема, до соцмереж ВКонтакте і Одноклассники, а також до сайтів Mail.Ru Group і Яндекса, набув чинності 17 травня.

У Чернівцях хмар спостерігатися в цей день не буде, він обіцяє бути ясним. Без опадів. До 20 градусів тепла
за останні 130 років
18 травня:
МАКС: 32.1° (1994)
МІН: 3.7° (1952)
Народний прогноз погоди: 18 травня відзначається день пам\’яті мучениці Ірини. У народі цей день називався \”Ірина Розсадниця\”, оскільки у період з 18 по 25 травня прийнято висаджувати розсаду капусти. Займатися цим за звичаєм можуть лише жінки. \”Якщо посадить овочі чоловік, то вони зацвітуть, але не дадуть плоду\”. У цей час починає зеленіти липа, зацвітає чорниця.

Вчора наш сайт відвідали і читали 2276 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США – 138, у Канаді -45, в Еспанії -31, в Італії – 42, у Польщі -14, в Росії -63, в Чехії -3, Австрії -1, Румунії – 17, Франції -5, Німеччині -2, в Угорщині – 9, у Криму -18, Ірландії -7, Португалії – 8, Бельгії -2, Голандії -7, Бразилії -7, Ізраїлю – 4 , Норвегії – 1, Швеції – 9, Великобританії – 1, Китаю -7, Єгипті – 2, Туреччині – 5, Австралії – 3, Індії – 1, ОАЕ -3

Активно читають статті \”Депутат Чернівецької обласної ради Ольга Кобевко звинуватила місцевий «Опоблок» у сепаратизмі. \”. \”Реваншу регіоналів у Чернівцях не буде\”, \”Чому хлопець з Давидівців повісився? Чи може його повісили?\” \”Максим Мельничук та Артем Овчинніков – чемпіони Дитячої ліги України з настільного тенісу\” \”Бюрократи всіх часів єднайтеся!\”

peredplata