ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!06.06 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!06.06 2017Сьогодні – День журналіста.

Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі він мирний

Обстановка у районі проведення АТО знову ускладнилась. На окремих ділянках лінії зіткнення російсько-терористичні бандформування відчутно підвищили інтенсивність та щільність вогню. Все частіше бойовики під час обстрілів застосовували важке артилерійське озброєння, зокрема один раз і реактивні системи залпового вогню.

Минулої доби проросійські НЗФ 77 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, а також вкотре обстрілювали й житлові квартали прифронтових населених пунктів. Внаслідок бойових дій минулої доби четверо українських захисників зазнали поранень.

У разі відновлення співпраці Нафтогазу з Газпромом ціна на російський газ для України буде найнижчою, заявив голова правління Нафтогазу Андрій Коболєв.

За його словами, ціна буде нижчою за ту, яку зараз Нафтогаз платить європейським компаніям за реверс, оскільки після рішення Стокгольмського арбітражу формула розрахунку ціни блакитного палива буде переглянута. Однак конкретних цифр ні українська, ані російська сторона озвучити не зможуть до оголошення остаточного рішення Стокгольмського суду.

Чорногорія передала акт про приєднання до НАТО заступнику держсекретаря США Томасу Шеннону, офіційно ставши, таким чином, 29-м членом альянсу. Урочиста церемонія передачі акту відбулася в держдепартаменті США. Вже 7 червня прапор Чорногорії буде піднято в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі.

У Литві почалося зведення захисної огорожі на кордоні з Російською Федерацією. До кінця року огорожу буде зведено на ділянці протяжністю 44,6 км. Вартість робіт становить 1,335 мільйона євро. На відрізках уздовж держкордону з Калінінградською областю буде побудований металевий сегментний паркан приблизно двометрової висоти з додатковим обладнанням.

Печерський райсуд Києва зобов\’язав Генпрокуратуру порушити справу проти Батьківщини через встановлені журналістами неточності у фінансовому звіті партії. Повідомляється, що в партійних фінансах виявлені невідповідності між звітами і реальними внесками від донорів політичної сили, в тому числі пенсіонерів.

Весь день у Чернівцях буде хмарним. Без опадів. До 25 градусів тепла
за останні 130 років
06 червня:
МАКС: 32.8° (2000)
МІН: 6.5° (1952)
Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам\’ять преподобного Симеона стовпника на Дивній горі, чудотворця. Погоду 6 червня у минулі часи передвіщали бджоли: якщо вони роєм гудять на горобині, що квітне – завтра буде ясний день. У цей час у садах цвітуть пізні сорти яблунь, вишень.

Вчора наш сайт відвідали і читали 1238 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США – 86, у Канаді -6, в Еспанії -22, в Італії – 28, у Нідерландах -35, у Польщі -14, в Росії -27, в Чехії -7, Австрії -13, Румунії – 25, Франції -15, Німеччині -12, в Угорщині – 9, у Криму -16, Ірландії -7, Португалії – 8,, Бразилії -7, Ізраїлю -1 4 , Норвегії -11, Швеції – 9, Великобританії – 20, Китаю -3, Єгипті – 2, Туреччині – 11, Австралії – 1, Індії – 1, ОАЕ -3, Голандія – 15, Молдова – 5

Активно читають статті \”Жінка, яка могла зупинити війну \”. \”Чернівецькі комсомольці – це фашисти \”, \”У Чернівцях вулицю Степана Бандери сплутали з Остапом Бендером \” \”Увага! На Буковині небзпечний кліщ\” \”Теракт у Лондоні\”

peredplata