На річці Черемош Вижницького району знайшли тіло зниклої жінки

На річці Черемош Вижницького району знайшли тіло зниклої жінки

7 червня у селі Розтоки Косівського району Івано-Франківської області вийшла з дому і не повернулася місцева мешканка, 1934 року народження. 83-річну жінку одразу почали шукати правоохоронці та рятувальники Івано-Франківської області. Оскільки пошукові роботи не дали результату, було вирішено розширити територію пошукових робіт на прилеглій території Чернівецької області. До пошукових робіт було залучено рятувальників з Вижницького району Чернівецької області. Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Фахівці гірського пошуково-рятувального відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області впродовж 13-15 червня на плавзасобах проводили пошуки зниклої жінки на річці Черемош.

15 червня було знайдено тіло жінки поблизу острівця на річці Черемош у селі Іспас Вижницького району. Рятувальники гірського пошуково-рятувального відділення підняли тіло жінки з водойми на берег. Наразі тіло направлено на судово-медичну експертизу у місто Вижниця для встановлення остаточної причини смерті.

peredplata