На Буковині обмежать рух великовагових транспортних засобів

На Буковині обмежать рух великовагових транспортних засобів

З метою створення умов для безпечного руху транспорту на дорогах міста Чернівців та Чернівецької області, недопущення руйнування покриття автомобільних доріг загального користування Чернівецької області у період підвищення температури повітря понад 28º С і більше, з 01 червня 2017 року по 31 серпня 2017 року вводиться тимчасове (з 10-00 год. до 22-00 год.) обмеження руху великовагових транспортних засобів дорогами загального користування державного значення області.

Обмеження стосується транспортних засобів загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн.

Ділянки доріг, на яких введене обмеження руху великовагового транспорту на період спекотної погоди, позначені дорожніми знаками. На період дії обмеження руху визначені місця відстою великовагового транспорту на дорогах державного значення в кількості 42 майданчики та 422 паркомісця.

Із переліком місць відстою транспортних засобів можна ознайомитися за посиланням: http://new.cv.ukravtodor.gov.ua

З метою забезпечення нормального стану доріг міста Чернівців та Чернівецької області та запобігання руйнації асфальтового покриття автошляхів просимо керівників підприємств та організацій усіх форм власності, що здійснюють вантажні перевезення та відвантажують продукцію (агропромислові, лісогосподарські, виробничо-будівельні, кар’єри та інші) неухильно дотримуватись правил вагового контролю під час здійснення руху великогабаритного транспорту автошляхами міста та області.

peredplata