Завдяки прокуратурі бюджет м. Чернівці поповниться на 1,6 млн. грн.

Завдяки прокуратурі бюджет м. Чернівці поповниться на 1,6 млн. грн.Господарський суд Чернівецької області підтримав позицію керівника Чернівецької місцевої прокуратури та своїм рішенням від 26.06.2017 зобов’язав житлово-будівельне товариство сплатити Чернівецькій міській раді 1,6 млн. грн. заборгованості по договору про пайову участь у розвитку інфраструктури м. Чернівці – повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Встановлено, що згідно з умовами договору про пайову участь у розвитку інфраструктури міста Чернівці від 16.09.16 (далі – Договір), укладеного між Чернівецькою міською радою та житлово-будівельним товариством, замовник зобов’язується взяти участь у розвитку інфраструктури міста при здійсненні будівництва багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом.

Після закінчення всіх будівельних робіт товариство вказало в Декларації про готовність об’єкту до експлуатації, а також подало відомості, що кошти пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту відповідно до Договору сплачені в повному обсязі.

Однак, прокуратура встановила наявність заборгованості, яка з урахуванням пені та штрафних санкцій сягає понад 1,6 млн. грн.

peredplata