Прокуратура встановлює винних у масовому отруєнні людей у Сокирянському районі

Прокуратура встановлює винних у масовому отруєнні людей у Сокирянському районіКельменецька місцева прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 325 КК України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Про це інформує прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Наразі, за інформацією медичних установ Сокирянського району, відомо, що у період з 19.06.2017 по 07.07.2017 року до Сокирянської центральної районної лікарні та Сокирянського районного центру первинної медико-санітарної допомоги за медичною допомогою звернулося 165 хворих, з них 47 дітей з діагнозом “гостра кишкова інфекція”, госпіталізовано 71 особу, з них 19 дітей.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює Сокирянське відділення поліції Кельменецького відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області за процесуального керівництва Кельменецької місцевої прокуратури. Про результати розслідування громадськість буде повідомлено додатково.

peredplata