ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! 05.09. 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! 05.09. 2017Сьогодні – Міжнародний день благодійності.

Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі був мирним

Минула доба у районі проведення АТО завершилась без суттєвих змін в обстановці. Загалом за минулу добу зафіксовано 36 обстрілів наших позицій з боку російсько-окупаційних угруповань. З них 18 характеризуються як не прицільні.

В основному ворог застосовував стрілецьку зброю та гранатомети. Втрат серед українських військових немає.

Розслідування вбивства колишнього депутата Державної Думи РФ Дениса Вороненкова майже завершено, заявили в ГПУ.

Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що замовник вбивства Вороненкова перебуває на території Росії. За його словами, замовник має активні контакти зі злочинними колами і спецслужбами. При цьому Луценко зазначив, що виконавцями вбивства, в основному, були громадяни України.

У столиці Чеченської республіки – Грозному – пройшов мітинг проти \”геноциду мусульман\” в М\’янмі. Мітинг пройшов під головним, розміщеним на сцені, гаслом: \”Ні геноциду мусульман у М\’янмі\”. В акції взяло участь керівництво республіки на чолі з Рамзаном Кадировим. За словами організаторів, у мітингу взяли участь понад 1 млн осіб.

Глава Чечні пригрозив виступити проти Росії, якщо влада країни підтримає \”шайтанів\”.
На мітингу було прийнято звернення до президента РФ Володимира Путіна з проханням сприяти припиненню насильства над мусульманами-рохінджа в М\’янмі.

В Європі заарештовано понад 500 кілограмів золота, яке було вкрадено і вивезено з України оточенням екс-президента-втікача Віктора Януковича. Про це заявив заступник генпрокурора Євген Єнін.

\”Буквально кілька тижнів тому, в рамках співпраці з однією європейською країною, нами отримано інформацію про арешт великої партії золота: йдеться про більш ніж півтони\”, – сказав він.

Зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня, й небо у Чернівцях вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів. До 20 градусів тепла.
за останні 130 років
05 вересня:
МАКС: 30.0° (1962)
МІН: 6.1° (1990)
Народний прогноз погоди: 5 вересня відзначається день святого Лупа. Погоду цього дня у далекі часи передбачали журавлі: якщо вони на південь потягнули, то зима прийде рано; якщо ж журавлі полетять низько – зима буде теплою; полетять високо – холодною; якщо летять низько, швидко, мовчки – чекайте незабаром негоди.

Вчора наш сайт відвідали і читали 2587 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. в Росії- 112, у Канаді -24,У США – 85 в Еспанії -31, в Італії – 53, Голандії – 54 у Польщі -34, в Чехії -3, Австрії -11, Румунії – 27, Франції -5, Німеччині -42, в Угорщині – 9, у Криму – 18, Бельгії -12, Бразилії -7, Ізраїлю – 4 , Норвегії – 11, Білорусь -7

Активно читають статті \”Суд «Часу» з «Опоблоком»\”. \”На Буковині будуть вибори у 4 ОТГ\” \”Конфлікт між двома односельцями закінчився вбивством\”

peredplata