У неділю, 24 вересня, Соборна площа Чернівців традиційно приймає змагання «Буковинська миля», у рамках яких відбудеться чемпіонат України з бігу на 1 милю, естафетні змагання серед школярів та масовий забіг.

У неділю, 24 вересня, Соборна площа Чернівців традиційно приймає змагання «Буковинська миля», у рамках яких відбудеться чемпіонат України з бігу на 1 милю, естафетні змагання серед школярів та масовий забіг.У неділю, 24 вересня, Соборна площа Чернівців традиційно приймає змагання «Буковинська миля», у рамках яких відбудеться чемпіонат України з бігу на 1 милю, естафетні змагання серед школярів та масовий забіг. Організатори обіцяють багато призів для учасників та гарну погоду для вболівальників. \”Цьогорічна новинка – це змагання моделей. Найкрасивіші дівчата будуть бігти одне коло\” – розповів журналістам Інформаційного агентства АСС Іван Гешко У масовому забігу традиційно братимуть участь цілими колективами та родинами. \”Вже заявили про свою участь у забігу в Чернівцях учасники з різних міст України. Адже \”Буковинську милю\” можуть здолати навіть ті, які не мають спеціальної підготовки. Це 3 кілометри\” – розповів директор готельно-туристичного комплексу \”Буковина\”, Андрій Брязкало. Організатори очікують на понад 2 тисячі учасників.
Джерело: http://acc.cv.ua/chernivtsi/14361-bukovinska-milya-znovu-vidbudetsya-u-chernivtsyakh-25-veresnya-traditsijno-start-na-sobornij-ploshchi. Сайт http://acc.cv.ua/

peredplata