Заступник головного лікаря пансіонату «Зелені пагорби», щоб виграти тендер, підробив документи

Заступник головного лікаря пансіонату «Зелені пагорби», щоб виграти тендер, підробив документиШевченківський районний суд м. Чернівці визнав винним заступника головного лікаря підприємства «Пансіонат з лікуванням матері і дитини «Зелені пагорби» у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 358 КК України (службове підроблення; використання завідомо підробленого документа) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на 1рік 6 місяців. На підставі Закону України «Про амністію у 2016 році» його звільнено від відбування основного та додаткового покарання. Про це інформує Прокуратура Чернівецької області.

Встановлено, що посадовець достовірно знаючи про наявність у підприємства заборгованості зі сплати податків, у 2015-2017 роках подавав у складі тендерної документації завідомо підроблені документи про відсутність такої заборгованості, внаслідок чого став переможцем вказаних тендерів.

Нагадаємо, у Господарському суді Чернівецької області перебуває позовна заява керівника Чернівецької місцевої прокуратури щодо визнання недійсним договору, укладеного між виконавчим комітетом Чернівецької міської ради, Управлінням освіти Чернівецької міської ради та підприємством «Пансіонат з лікуванням матері і дитини «Зелені пагорби» про закупівлю послуг за державні кошти на загальну суму понад 1,3 млн. грн.

peredplata