Зрадників – на палю. Хто з ким і проти кого на Буковині

Зрадників - на палю. Хто з ким і проти кого на Буковині«Закон про освіту» на теренах Буковини, ніби лакмусовий папірець проявив, хто з ким і проти кого. Він провів межу між тими, хто за Україну і тими, хто проти неї.

Про нюанси мова не ведеться. Закон можна і треба удосконалювати, доробляти. Але суть його – це захист Української держави, її мови та нації.
Звісно, що кожна держава-сусідка має свої інтереси у нас. Саме тоді, коли ми трохи ослабли, бо ведемо вже 4-й рік війну з Росією. Тому й Угорщина, й Румунія не проти хоч трохи поживитися з наших тимчасових проблем.

Вони для цього тепер обрали мову та освіту. Зрозуміло, що це роблять чужі держави. Але коли громадяни України стають на бік інших, а не своєї рідної держави, тоді потрібні більш рішучі методи щодо тих, хто хоче розхитати човен Незалежності.

На території Буковини перший камінь у спину Україні кинули БЮТівці, члени ВО «Батьківщина», депутати обласної ради. Зокрема, члени фракції ВО «Батьківщина» Степан Мітрік, директор Красноїльської гімназії. Він недавно звернувся до свого лідера, голови ВО «Батьківщина» і голови облради Івана Мунтяна, аби той вніс до порядку денного найближчої сесії звернення до Президента та ВРУ з приводу Закону про освіту. Своє звернення депутат написав на фірмовому бланку ВО «Батьківщина» і висловив його нібито від всіх депутатів та членів виконкомів Сторожинецького, Глибоцького, Герцаївського, Новоселицького та Хотинського районів.

Згодом саме у цих районах (окрім Хотинського та Сторожинецького) депутати виступили з подібними зверненнями.

Народний депутат України Григорій Тіміш обирався саме на території цих районів. І він першим подав негативний приклад боротьби проти Закону про освіту.
Але Президент Закон підписав. І тим підтвердив свою державницьку позицію.

А що ж підписанти? Багато з них – державні службовці, яких Президент призначив на посади, аби вони берегли інтереси України. Натомість вони подалися захищати чужі нам інтереси.

Невже вони досі на посадах? Виходить, що Україна з кишень усіх громадян-платників податків їм платить, а вони відстоюють інтереси Росії, Румунії, Угорщини… У якій ще країні світу є таке?! Ні у якій!!!

Тому редакція газети «Час» пропонує всім державним службовцям, які є депутатами названих райрад подати добровільно у відставку.
Також разом з ними у відставку повинні піти голови райрад та райдержадміністрацій та їх заступники з гуманітарних питань Новоселицького, Глибоцького та Герцаївського районів.

Якщо вони цього не зроблять найближчим часом, а Президент не прийме їхньої відставки, то громадські організації, ветерани АТО, волонтери, політичні партії повинні висловити їм велику ганьбу і на виборах зробити все для того, аби люди більше не голосували за жодного ренегата з райрад та райдержадміністрацій районів, які виступили проти закону України про освіту.

peredplata