На Буковині почалося звільнення в запас прикордонників строкової служби

На Буковині почалося звільнення в запас прикордонників строкової служби

2 жовтня у Чернівецькому прикордонному загоні урочисто проводжали в запас кращих військовослужбовців-строковиків, які відслужили встановлений термін у лавах Державної прикордонної служби – інформує прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Під час заключного етапу звільнення прикордонників строкової служби з Чернівецького загону додому повернуться близько 400 військовослужбовців, які відслужили встановлений законом термін. Протягом останніх півтора року вони охороняли державний кордон в межах Івано-Франківської та Чернівецької областей. Найкращих прикордонників строкової служби було відзначено грамотами та подяками.

Як зізнався один із військовослужбовців, служба на кордоні дала можливість відчути та реалізувати себе в складних, а подекуди і небезпечних ситуаціях. І не дарма кажуть, що військова служба – це школа життя.

«Я, як і багато моїх друзів, які сьогодні звільняються в першу чергу, з гордістю можемо сказати, що пишаємося тим, що ми мали можливість та долучалися до охорони державного кордону нашої держави», – сказав Андрій Карачевський.

До слова, чимало строковиків виявили бажання продовжити службу за контрактом в Чернівецькому прикордонному загоні.

peredplata