У Чернівецькій області судитимуть учасників злочинної групи, які займались наркобізнесом

У Чернівецькій області судитимуть учасників злочинної групи, які займались наркобізнесомПрокуратура Чернівецької області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт відносно організатора та учасників організованої злочинної групи, які незаконно виготовляли та збували психотропну речовину. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Під час досудового розслідування встановлено, що 47-річний житель м. Чернівці створив та очолив організовану злочинну групу, яка з грудня 2016 по серпень 2017 року, в облаштованому приміщенні, із використанням спеціального обладнання, виготовляла психотропну речовину – «амфетамін».

Потрібні інгредієнти зловмисники закуповували через служби доставки поштових відділень. Покупців шукали серед місцевих жителів, які вживають психотропні речовини.

Під час санкціонованого обшуку у помешканні організатора угрупування правоохоронці виявили та вилучили спеціальне обладнання для виготовлення «амфетаміну» та ще нереалізовану психотропну продукцію.

За скоєне зловмисникам загрожує від 9 до 12 років позбавлення волі.

peredplata