Вибори у Мамаївській ОТГ

Вибори у Мамаївській ОТГ

Герой України Ярослав Швед з партією БПП «Солідарність» підтримав на голову Мамаївської громади кандидатуру Наталії Катрюк. Їх обох поряд у філармонії споглядали учасники конференції партії та журналісти.

Напевне, Герой України вирішив таки цього разу поставити на кандидатуру Наталії Катрюк, а не на Сергія Угринчука. Таким чином «Шведська змова» у ресторані «Золотий колос» села Мамаївці розпалася. Товариші аграрії, яких хотів приборкати Іван Мунтян з Андрієм Маковеєм не пішли на зраду інтересів аграрної партії та БПП «Солідарність», яку нещодавно на Буковині очолив Іван Рибак.

Аграрії і БПП у Мамаївцях та Лужанах через Шведа висловлюють підтримку Наталії Катрюк. Навіть той будівельник, який раніше брав участь у «Шведській змові» повернувся обличчям до пані Наталії. Також підтримку Катрюк висловлює її земляк високопоставлений чиновник з міністерства агрополітики.

Таким чином Сергій Угринчук залишається з БЮТом та та протестантами від Маковея. Напевне, вони зобов’язані відслужити пану Сергію за церковну хату УПЦКП, яку недавно було продано одній із протестантських церков.

Тож у Мамаївцях та Лужанах результати виборів будуть багато в чому залежати від участі релігійних громад.

Хто переможе? Протестанти чи православні?

Час покаже 29 жовтня.

peredplata