Сміття політичне у Чернівцях

Сміття політичне у Чернівцях

фото з відкритих джерел

Політика в Україні – це велике і смердюче сміття. Воно одних виносить на вершини, інших кидає у політичну безодню. Ще недавно мер Львова Андрій Садовий вважався єдиним конкурентом Порошенкові на виборах президента України. І тут з’явилося сміття. Воно не тільки у Львові, а й по всій Україні похоронило рейтинги Садового і викинуло його на маргінал політики.

У Чернівцях довго не бабралися у смітті. Депутати спочатку обливали один одного та мера брудом, потім послали один одного та Каспрука у сороміцькі місця. Згодом перейшли у спілкуванні на кримінально-бандитсько-сороміцький сленг.

І, насамкінець, взялися за сміття. Ті, хто проти мера, останніми днями активно писали і фотографували сміттєві баки та безлад довкола них. Вони готували громадську думку до того, що влада не може навести лад у місті.

Правду сказати, таки так – ця влада таки ніц не може. Вона місто знищує, а не береже. Аби найболячіше допекти Каспруку, на одних дописах і фотографіях не зупинилися. Потихеньку дісталися до Садгори. Саме на дороги, котрі ведуть до міського сміттєзвалища. Вивчили проблеми людей, вислухали скарги та нарікання. І враз ці люди вийшли на дороги, перекрили шляхи. І не дозволяли везти сміття.

Люди вимагали правдивих рішень. Зокрема, аби маршрутки № 36-37 їздили згідно з графіком. Аби сміттєві баки були встановлені біля помешкань тих, хто живе на цих вулицях. Також вулицю Чорнівську треба постійно гравіювати та грейдерувати. Навіть говорили про житло тих, хто живе біля сміттєзвалища.
Два дні трималися пікетувальники. Каспрук змушений був їх вислухати і пообіцяти щось зробити. Йому дали термін – один місяць. Якщо Каспрук за цей період не виконає вимоги людей, місто буде завалене сміттям. А під цим сміттям завалиться рейтинг мера і партії, яка його підтримує.

Р.S. Аби не сталося сміттєвої катастрофи у Чернівцях, депутати разом з Каспруком повинні негайно обрати секретарем міськради Василя Продана з «Рідного міста». Тоді опозиція не буде розхитувати ситуацію у місті. І разом з мером відповідатиме за вивезення сміття з Чернівців. Всілякого… і політичного.

peredplata