У Кіцмані відкрили меморіальну дошку Михайлові Івасюку

У Кіцмані відкрили меморіальну дошку Михайлові Івасюку

З нагоди 100-річчя з Дня народження видатного буковинського письменника, літературознавця, педагога Михайла Івасюка 24 листопада у Кіцмані урочисто відкрили меморіальну дошку на будівлі колишньої школи, де він викладав з 1946 по 1964 роки.

У центрі міста зібралися родина Івасюків, представники влади, культурні діячі та багато кіцманчан, щоби віддати шану видатному батьку, вчителю, другу та земляку.

На відкритті також були присутні члени Чернівецької міської та територіальної організацій Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» на чолі з головою Чернівецької територіальної організації Партії, народним депутатом України Іваном Рибаком, за сприяння якого встановили пам’ятний знак. Про це інформує секретаріат Чернівецької територіальної організації партії БПП СОЛІДАРНІСТЬ\”.

«Переконаний, що кожний житель або гість Кіцманського краю, проходячи біля меморіалу, буде згадувати творчість та хороші справи Михайла Івасюка. Ми – культурна нація і ми повинні шанувати пам’ять про великих людей України! Вічна шана Великому батьку Великого сина– Володимира Івасюка», – зазначив у своєму виступі Іван Рибак.

peredplata