Поліцейські викрили на Буковині «домушника»-рецидивіста

Поліцейські викрили на Буковині «домушника»-рецидивістаЗловмисник вже був неодноразово судимий за корисливі злочини та провів у місцях позбавлення волі половину свого життя.

У середині листопада до працівників Кіцманського відділу поліції звернулася жителька села Мамаївці. Жінка повідомила, що з її власного будинку зникли два мобільні телефони, газовий пістолет, сережки та перстень на загальну суму близько 11 тисяч гривень. Оглянувши помешкання потерпілої, поліцейські з’ясували, що злочинець проник до будинку через вікно, яке віджав викруткою.
Через тиждень до поліції надійшло ще одне повідомлення про аналогічний злочин у селі Клокічка. У місцевої жительки зловмисник викрав з будинку ноутбук, вироби зі срібла та кухонне начиння на загальну суму близько 10 тисяч гривень. Спосіб проникнення до житла був той самий: через віджате викруткою вікно. Зібрані сліди злочину вказували, що до крадіжки причетна одна і та ж особа.
Вже невдовзі поліцейські Кіцманського відділу поліції встановили особу зловмисника. Виявилося, що дані злочини скоїв 38-річний житель Хотинщини. Чоловік приїхав до знайомого в Кіцманському районі та вирішив заробити грошей крадіжками. Працівники поліції встановили місцезнаходження основної частини речових доказів, вилучили їх і повернули власникам.

peredplata