Чернівецька область: рятувальники ліквідували 8 пожеж, на одній із них виявлено тіло людини

Увечері 2 грудня у місті Чернівці на вул. Стрийській сталася пожежа у дачному будинку. Повідомлення про неї до Служби порятунку надійшло від сусідів. За вказаною адресою відразу було направлено черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 1 міста Чернівців. На момент прибуття вогнеборців полум’ям вже повністю охопило дерев’яний будинок, площа пожежі склала 30 кв.м. Під час гасіння пожежі всередині будинку рятувальники виявили без ознак життя тіло 48-річного чоловіка. Причина пожежі встановлюється – повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 8 пожеж, на одній із них виявлено тіло людини

Того ж дня у селі Комарівці Сторожинецького району горіла господарська будівля. За попередньою інформацією, до пожежі призвели пустощі дітей з вогнем. Сіно, що зберігалось всередині приміщення, сприяло швидкому поширенню полум’я, і далі воно перекинулося на перекриття. Помітивши вогонь, перелякані діти вибігли з будівлі. Пожежу згодом виявили власники та викликали рятувальників. Вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини № 12 з міста Сторожинець і місцеві пожежні команди сіл Комарівці і Стара Жадова ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. У результаті вогнем знищено покрівлю господарської будівлі, частково перекриття, домашні речі та сіно.

Решта пожеж впродовж вихідних рятувальники ліквідували у Вижницькому, Сторожинецькому, Герцаївському районах і місті Чернівці.

peredplata