Привітання полковника Ляска із Днем Збройних Сил України

Привітання полковника Ляска із Днем Збройних Сил України
Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України!
Дорогі ветерани!
Сердечно вітаю вас із Днем Збройних Сил України.

Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Адже фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах та зламала загарбницькі плани озброєного до зубів ворога.

Боєздатні Збройні Сили України – це здобуток і заслуга мільйонів українців, істинних патріотів своєї держави, які щоденно роблять свій внесок у розбудову армії вміло воюючи на передовій, тренуючись на військових полігонах та працюючи на оборонних підприємствах.

Щиро дякую усьому особовому складу військової частини А2308 за сумлінне виконання конституційного обов’язку, відвагу, героїзм та самопожертву, продемонстровані у ході антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!
Висловлюю вдячність ветеранам війни та військової служби, за їх активну громадянську позицію у справі виховання майбутніх воїнів та вагомий внесок у відновлення боєздатності Українського війська.

Переконаний, що Збройні Сили України та військова частина А2308 надалі надійно стоятимуть на варті незалежності та територіальної цілісності України.
Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту та нових звершень у благородній справі служіння Вітчизні.

Слава Україні!

Слава Збройним Силам України!

Командир військової частини А2308
полковник ЛЯСКА А.М.

peredplata