У Проданів в Чернівцях живе приймак Борисов

У Проданів в Чернівцях живе приймак БорисовМоже й не живе, але прописаний чи зареєстрований екс-керівник «Укргазвидобування», соратник Фірташа Юрій Борисов у квартирі, яка нині є власністю народного депутата України Оксани Продан.

Про це привселюдно заявив голова фракції «Народного фронту» у ВРУ Максим Бурбак. Ще й документи показав. Після Революції Гідності Борисов нібито втік за кордон. Насправді, за словами Бурбака, «Він, виявляється, прописаний у Оксани Продан, заступника голови парламентської фракції БПП «Солідарність». Як гадаєте, чому? Можливо, через депутатський імунітет Оксани Продан, який захищає її та її квартиру від правоохоронних органів».

Тепер стає ще цікавіше, що може переховувати Борисов у квартирі народної депутатки, аби це захищати не від злодіїв, а від правоохоронців? Невже своє дорогоцінне тіло?

Тут може критися велика небезпека. З подібних квартир в історії людства починалися заколоти, революції, там готувалися бомби народовольців і т. д.
Тим паче, що Бурбак знайшов ще одного фігуранта у житті Проданів.

– У будинку, який належить уже Василю Продану, зареєстрований Олександр Спектр, – говорить народний депутат. – Це теж людина Фірташа, яка відповідала за діяльність «Чернівціоблгазу».

Будьмо уважні. У Чернівцях може статися будь-що в будь-який час.
Петро КОБЕВКО

peredplata