На Буковині карали за салюти на Новий рік

На Буковині карали за салюти на Новий рікНапередодні нового року воїни АТО звернулися до людей України із закликом не використовувати піротехніку у час, коли на сході війна і там справжні вибухи та смерті. Мер Чернівців заборонив салюти.

Але не всі прислухалися до заклику воїнів і не виконали розпоряджень міського голови. Це були негідники. Вони зумисне гатили у небо вибуховими пристроями, тішилися з цього і насміхалися над тими, хто своєю кров\”ю і життям захистив їх від російських фашистів. Особливу канонаду влаштували багачі з хутора Мальованка на околиці Чернівців по дорозі на Сторожинець. Та родість скоробагатьків була тимчасовою. Ще не встиг осісти дим від новорічних салютів, як у двір Василя К. увірвалися невідомі у камуфляжах та балаклавах. Вони вивели з палацу всіх святкувальників, поклали на мерзлу землю і розстріляли вікна та покрівлю Василевого триповерхового будинку.
Подібну спецоперацію невідомі провели ще у трьох сусідів Василя, з дворів яких у небо злітали спалахи від салютів.

У той же час на іншому боці Чернівців були розстріляні вікна та вітрини двох барів і одного кафе, де також \”салютували\” новому рокові.

До правоохоронців не надійшло жодної заяви від салютувальників.

Прізвища й адреси тих салютувальників, яким від 20 до 50 років, передані військовому комісарові. Їх будуть одними їз перших призивати на захист Украіни у зону АТО.

А вони раділи, що кари не буде. Буде кара негідникам!

peredplata